дизайн 4 1 2 1 1 300x150 - Неоснователно висока сметка в Топлофикация?Имате неочаквано висока сметка в топлофикация?

Едни от най-често срещаните в практика казуси касаят дела срещу Топлофикация и към нас често се обръщат неприятно изненадани клиенти, които имат проблем със софийското топлофикационно дружество, което постоянно образува дела, с които търси заплащане на сметките на потребителите си чрез съд. Клиентите обаче в немалко случаи отказват да заплащат дължимите суми, защото за тях това са неверни сметки, които не отразяват реално потребената от тях топлинна енергия.
 

Какво е необходимо да направите ако Топлофикация образува дело срещу Вас? – Следва задължително да използвате услугите на опитен адвокат, специализиран в дела срещу Топлофикация.  Не всеки адвокат може да ви помогне, но нашите адвокати, от Адвокатска кантора ТФБ са специализирани, в защита на потребителите, от монополисти. 

Ако сте получили Заповед за изпълнение на парично задължение по чл. 410 от ГПК, то незабавно трябва да се свържете с нас. Имате ограничен срок да възразите, а възражението следва да отговаря на определини изиквания и стандарти, съобразно законодателството.

С какво може да Ви бъдем полезени?

Избирайки професионалистите от Адвокатска кантора „ТФБ“ ще получите консултация за шансовете Ви за спечелване на едно такова дело, ще получите съвети как в най-пълна степен да защитите правата си и не на последно място ще получите помощ при снабдяването с документи и доказателства, които да Ви позволят да спечелите Вашето дело.

Най-често Топлофикация започва съдебни действия срещу клиентите си чрез подаване на заявления за издаване на заповеди за изпълнение пред Софийски районен съд. Тази заповед за изпълнение съгласно процедурата предвидена в процесуалния закон следва да бъде връчена на длъжника с оглед това, че същият има право да направи възражение, че не дължи така претендираните суми, което следва да бъде реализирано в едномесечен срок, считано от датата на получаване пред издалият съответната заповед за изпълнение районен съд.

Много е важно ако Ви търси призовкар от съда или имате залепени уведомления на пощенската кутия за явяване в СРС за получаване на документи да не се укривате, а своевременно да разберете за какво става въпрос, след което незабавно да ни потърсете, за да не пропуснете срока за възражение. С наша помощ ще подадете аргументирано възражението в законовия срок, след което съдът ще укаже на Топлофикация, че има право да подаде установителен иск и образува дело срещу Вас в срок от един месец от датата на уведомлението.

Ако имате надписани сметки, които Топлофикация иска да заплатите, потърсете специалистите от Адвокатска кантора „ТФБ“ и ние ще поемем грижата и отговорността за решаването на Вашия проблем. Свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

Оценка за статията:
4.5/5