Номинация за адвокатска кантора на годината отиде при Адвокатска кантора Иван Цветков и сие на Националните награди за правосъдие през 2023 година. За приноса му към наказателното право и опитната който притежава, като защитник, Адвокат Иван Митев Цветков се избира за адвокат на 2023 година от клиентите, ползватели на адвокатската услуга. През изминалата 2023 година адвокат Иван Цветков полижи огромни усилия в дейността си свързана със защита на правата и интересите на клиенти в областта на наказателното право, административно-наказателното право и данъчното право, като от неговите пледоарии са се ползвали както лица със солиден бизнес, така и политици и общественици. Особени заслуги в наказателното материално и процесуално право, със своите статии и публикации.

3ea52f00 frame - Адвокат на 2023 година - Адв. Иван Цветков

Специален приз и награда „Адвокат на 2023 година“ отива при Адвокат Иван Митев Цветков, като благодарим за всеотдайността му към адвокатската професия и защитата на всички нуждаещи се лица.

45c86a2b frame 1 - Адвокат на 2023 година - Адв. Иван Цветков

Адвокатска кантора ТФБ също се отличава за своя принос в правото, като заслужено се нареди сред най-успелите адвокатски кантори в Република България на Националните награди за правосъдие през 2023 година. Адвокатска кантора ТФБ беше номинирана сред 5-те най-добри кантори в България. Адвокатска кантора ТФБ се отличава като най-добрата и успешна кантора в Република България през 2023 година. Адвокатска кантора ТФБ е събрала най-много адвокати на едно място, като имаме компетентни юристи във всеки раздел от правото. Адвокат Иван Цветков има особени заслуги за този колектив, като той притежава едно качество, да съзре къде се намира проблемът и как той да бъде разрешен, по най-правилния начин, поради което заслужено получи наградата и приз „Адвокат на 2023 година“. Адвокатска кантора ТФБ увеличи офисите си, като приема клиенти в град София, град Бургас, град Стара Загора, град Варна. Увеличили сме с над 10 пъти ангажираността си, което поставя кантората на първо място през 2023 година.