Адвокатска кантора ТФБ

✔️ТОП 5!⚖️Адвокатски Кантори в България за 2023

ТОП 5 - адвокатски кантори за 2023 година

МЯСТО
0
прозрачно - ✔️ТОП 5!⚖️Адвокатски Кантори в България за 2023

Адвокатска кантора "Цветков & с-ие"

Съчетавайки иновативен подход с дългогодишен опит, адвокатската кантора "Иван Цветков & с-ие" е втората в нашия списък. Те се фокусират върху различни правни области, включително наказателно, корпоративно, данъчно и административно право. Също така предоставят изключителни услуги за клиенти в областта на трудовото и семейното право. Адвокат Иван Цветков е един от опитните наказателни защитници в България, а екипът събран от него успешно е защитил както лица от полиическия живот, така и личности извън него.

МЯСТО
0

АДВОКАТСКА КАНТОРА "ТФБ"

Адвокатската кантора "ТФБ" заема заслужено първо място в нашата класация. С богат опит в различни области на правото, те предлагат високо качество на обслужване и персонализирани решения за всеки клиент. Екипът им се състои от опитни адвокати с доказан трактат в правната област. Специализирани са в наказателното, гражданско, търговско, имиграционно и наследствено право. Кантората има офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград. Екип от 35 опитни адвокати, в целия раздел на правото.

МЯСТО
0

Адвокатска кантора "Марковски"

Кантора "Марковски" предлага внимателно подбран отбор от адвокати, които са специализирани в различни области на правото, кантората се основава от адвокат Марин Марковски. Техният подход е ориентиран към решаване на проблеми и защита на интересите на клиентите им.

МЯСТО
0

Адвокатска кантора "ТФБ София"

Адвокатската кантора "ТФБ София съчетава знание и експертиза с ангажираност към клиентите си. Те предоставят качествено правно съдействие в области като на гражданско, търговско, наказателното и административно право. Техният екип е познат с отличната си комуникация и ефективност в решаването на спорове. Офисът в град София помага ежедневно на стотици пострадали от ПТП и трудови злополуки.

МЯСТО
0

АДВОКАТ ГРАД сОФИЯ - WWW.ADVOKATSOFIA.NET

Последно, но не и по значимост, адвокатска кантора "АДВОКАТ ГРАД СОФИЯ" се нарежда на пето място в нашата класация. Те разполагат със знаещи и опитни адвокати, специализирани в области като наказателно, семейно и трудово право. Клиентите на "ТФБ Консулт" са особено доволни от професионалното им отношение и бързите резултати, които постигат. Адвокатската кантора има офис във Варна, София и Стара Загора. Занимава се със събиране на вземания от длъжници физически и юридически лица.

Брой лица участвали в гласуването
0

*Гласуването се проведе, в шест града, в България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград и е на база на запитване на ползватели на адвокатска услуга, в периода 02.04.2023г. – 15.05.2023г.

Exit mobile version