Наказателна защита на задържани за превозване на мигранти

ние ще ВИ защитим!

Ако търсите адвокат, който да защитава задържани за превоз на мигранти, е важно да изберете някого, който има опит в тази област. Задържането за превоз на мигранти е сериозно престъпление и може да доведе до сериозни последици за обвинените и осъдените. В България има много адвокати, които се занимават с тази област на правото, но малко са тези които реално имат задълбочени познания.

Нашия екип от наказателни адвокати защитават ежедневно десетки задържани за превоз на мигранти лица, като ние сме тесни специалисти в областта на имиграционното и наказателно право и имаме голям опит в представителството на клиенти в съдебно дело и пред разследващи органи, включително прокуратурара. Адвокат Иван Цветко и екипът му работи усилено, за да гарантира, че правата на задържаните за превоз на мигранти са защитени и че те получават справедливо съдебно разглеждане на делото. Екипът от адвокати, в адвокатската кантора има доказан успех в представителството на клиенти в подобни случаи и е готов да предостави необходимата правна помощ на всеки, който има нужда от нея.

96ac75cb object 8our exprience - Защита на задържани за превоз на мигранти
ekippp - Защита на задържани за превоз на мигранти
96ac75cb object 8our exprience - Защита на задържани за превоз на мигранти
ac001bcd ceo 2@2x - Защита на задържани за превоз на мигранти

Защо да избереш адвокатска кантора "ТФБ"?

Адвокатите от Адвокатска кантора ТФБ са изявени специалист в областта на наказателното право. Комплексният ни и професионален подход в наказателната защита, обширният ни процесуален опит, многообразните сложни и големи случаи, които сме довеждал до успешен край, ни осигуряват място сред малкото адвокати, които черпят опита си от нестандартно мислене и творчески варианти в услуга на клиентите си.

Нашите наказателни адвокати работят в областта на престъпленията извършени от лица, превозващи мигранти, престъпления срещу личността, престъпления против собствеността, стопански престъпления; престъпления срещу митническия режим, паричната, кредитната, финансовата и данъчната система; подкупи, документни престъпления. 

 

96ac75cb object 8our exprience - Защита на задържани за превоз на мигранти

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Свържете се с нас за безплатна консултация, по телефона

свържете се с нас

Ще разрешим проблема, по най-правилния начин.

Адрес на офиса

*Гр. София, п.к. 1618, Площад „Македония“ (Бизнес център „Сити тауър“), на кръстовището на ул. „Алабин“ и бул. „Христо Ботев“
*гр. София, п.к. 1000, ул Славянска 5а
*Гр. Стара Загора,ПК 6000, Бул. „Цар Симеон Велики“ 103

Изпратете ни съобщение

Ако имате някакви въпроси, пишете ни. Посочете телефон за обратна връзка.