Нашите опитни адвокати от Адвокатска кантора ТФБ успяха да защитят свой клиент, и събраха рекордно обезщетение, в размер на 875000,00 лева за виновно причинено ПТП. Пострадалият е оцелял с 23 наранявания и с трайни увреждания, които ще останат до края на живота му. Рекордното обезщетение беше получено за три месеца, със съдействието на адвокатите от Адвокатска кантора ТФБ и анализиране на европейската и бълагарската съдебна практика, като постигнахме споразумение с една от най-големите застрахователни компании в света.

Адвокатска кантора ТФБ ежедневно помага на десетки пострадали при пътни инциденти, не само в България, но и в целия Европейски съюз, като екип от над 35 адвокати и юристи са на денонощно разположение и в готовност да помогнат.

Статистиката на кантората ни показва, че най-честите наранявания в пътно транспортните инциденти са квалифицирани като средна телесна повреда. Срокът за изплащане на обезщетението зависи от опитния адвокат, който следва да разреши пъров наказателния казус, предвид, че при средна телесна прокуратурата води досъдебно производство, а докато тече то, обезщетението не може да бъде изплатено.