Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че кантората предлага правни консултации, във всеки раздел на правото. Нашия екип от адвокати се състои от 25 адвоката, с опит в правната наука. Ние ще ви защитим с опит и професионализъм.

Видове консултации.

Когато имате проблем и се нуждаете от консултация с опитен адвокат в град София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, възниква въпросът каква консултация е най-подходяща за Вашия случай, за да получите най-компетентно, изчерпателно и полезно мнение на професионалист в съответната област. В изложението по-долу ще получите подробна информация за видовете консултации, предимства и недостатъци, какво получавате срещу тях.

Устна консултация

Устната консултация е най-добрия вариант, подходящ за клиенти, които имат конкретен проблем или не са взели решение да предприемат нещо, но искат да знаят какви права и задължения имат в дадена ситуация или какви права и задължения биха възникнали за тях. Ние предлагаме компетентна консулатация са адвокат.

Консултация по наказателно право

Този вид консултация се предлага незабавно, във всеки ден от седмицата, защото проблемите са с особена спешност и не търпят отлагане. Може да се свържете незабавно с нас, за да мижем да ви помогнем.

Безплатна консултация по телефон

Ние предлагаме и безплатна консулатция по телефон, за насочване на вашия случай и даване на неотложни правни съвети.

За контакт:
тел: 0876888878
email: office_advocate@yahoo.com